Farba tvojej aplikácie

Original
Black
Violet
Oxford
Odhlásiť

Napíš alebo nám zavolaj

0918 081 036

Technická podpora

Čo najviac vystihuje tvoju správu.

Zmena hesla

Registrácia

novej Tetušky

Vybavuj zákazky v tvojom okolí

Vráť sa späť a doplň svoje kontaktné údaje.

Premium

Neaktívne

Basic

Objednaj a vyber si jednu Tetušku na dnes či zajtra
Objednaj si Tetušku v neobmedzenom čase na zajtra alebo pozajtra

Premium

Objednaj a vyber si jednu Tetušku na dnes či zajtra
Objednaj si Tetušku v neobmedzenom čase na zajtra alebo pozajtra
Aktivovať premium

Kredit

x

Kredit používate na objednávku Tetušky. Klesne až po jej následnej návšteve a vybavení zákazky. V prípade absencie alebo zrušenia zákazky, bude obnovený. Nákupom kreditu podporujete našu reklamnú kampaň, ktorou stále pre Vás hľadáme nové a spoľahlivé pomocníčky.

Dobiť kredit

Overenie

Z bezpečnostných dôvodov bude v nasledujúcom kroku potrebné overiť tvoju totožnosť:

Prednou stranou občianskeho preukazu

Informácie, ktoré nám poskytnete slúžia pre overenie totožnosti a nebudú nikdy verejné. Je to potrebné aby sme Vás mohli prehlásiť za overenú Tetušku. Po overení bude táto kópia z datábazy odstránená v zmysle zákona o ochrane osobných údajov

Overený profil získa odznak "Overený" a bude dostávať notifikácie o nových zákazkách. Kedykoľvek vo voľnom čase sa k zákazke môžeš prihlásiť a ako voľná Teutška ju poďla termínu vybaviť. Súhlasíš s vytvorením profilu a jeho následným overením?

Ako to funguje?

Ako Tetuška pomáhaš s poriadkom v domácnostiach v tvojom najbližšom okolí, vo voľnom čase alebo kedy chceš.

Aktivuj si Tetuškin profil

Začínaš zbierať zákazky

Zašleme ti Teamové tričko

Nemusíš byť dostupná vôbec, alebo podľa voľného času popri práci či škole. Stačí aktivovať profil Tetušky a pri novej zákazke ťa notifikujeme. Ak budeš mať voľný čas, na zákazku sa prihlásiš, ak nie, jednoducho ignoruješ :) Niečo ako dnešné appky na taxík. Zákazník si z prihlásených Tetušiek následne môže jednu vybrať.

Stačí dobrá vôľa a chuť do trošky pohybu :) Všetky čistiace prostriedky musí mať objednávateľ už dostupné u seba.

Zaplatené dostaneš na ruku priamo od objednávateľa, na mieste po ukončení práce.

Vaša odmena nebude nikdy nižšia ako 10€/hod. Každou zákazkou však podporuješ reklamnú kampaň na ďalšie zákazky 10% províziou a to až po ukončenej zákazke.

Našim cieľom je vytvoriť cenovo dostupné upratovacie služby pre domácnosti pomocou platformy, kde sa môžeš kedykoľvek vo voľnom čase vrátiť a získať okamžitý zárobok. Ak dostupná nie si, zákazky za teba preberú voľné pomocníčky. Čim viac nás je, tým lepšie služby vieme spoločne poskytnúť v každom mestskom okruhu.

Súhlas so spracúvaním osobných údajov

Naposledy upravené: 4 November, 2022

Chránime Vaše/naše dáta

Prevádzkovateľom internetovej stránky www.TETUSKA.sk je spoločnosť BEECODE www.beecode.sk (ďalej len „prevádzkovateľ“). Prevádzkovateľ rešpektuje súkromie každého návštevníka (ďalej len „používateľ“) internetovej stránky. Použité sú preto technológie, ktoré umožňujú čo najefektívnešiu a pritom bezpečnú prácu so stránkou.

Používanie kontaktných a iných formulárov môže byť zo strany prevádzkovateľa podmienené poskytnutím niektorých osobných údajov používateľa v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Poskytnutím akýchkoľvek údajov a informácií prostredníctvom stránok www.TETUSKA.sk (ďalej len „internetová stránka“) používateľ súhlasí s ich využívaním pre vnútorné potreby prevádzkovateľa.

  • Zadané osobné údaje sú bezpečne uložené bez možnosti neoprávneného prístupu k nim a preto je zaručená ich diskrétnosť.
  • Osobné údaje sú v spoločnosti primerané chránené a pri ich spracúvaní spoločnosť dodržiava zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
  • Vaše osobné údaje nie sú bez Vášho súhlasu nikdy poskytované tretej strane v žiadnej forme a sú získavané a spracúvané len za uvedeným účelom.

Potvrdením súhlasu so spracovaním potvrdzujete, že ich poskytujete dobrovoľne a súčasne dávate súhlas na ich spracovanie.

Rozsah spracúvania osobných údajov

  • meno, priezvisko, adresa trvalého bydliska, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ,
  • Číslo občianskeho preukazu v prípade registrácie Tetušky ako poskytovateľa služieb
  • telefonický kontakt, e-mail, IP adresa, cookies,
  • údaje o Vašich objednávkach (pre potreby ich vybavenia).


Účel spracúvania osobných údajov:

Získané osobné údaje budú použité na

  - evidenciu zákazníkov, na účely vedenia ich používateľských účtov na stránke www.Tetuska.sk.sk
  - evidencia zákazníckych objednávok, pre riešenie prípadných reklamácií.
  - spätné kontaktovanie.
  - vystavovanie daňových dokladov - faktúr, v zmysle zákona 222/2004 Z.z.
  - marketingové účely (zaslanie marketingovej komunikácie mailom - iba v prípade, že zákazník prejaví záujem).

Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať cez kontaktný formulár, alebo poštou na adresu spoločnosti.


Internetová stránka využíva „cookies”. “Cookie” je malý textový súbor, používaný na zhromažďovanie neosobných informácií, ako napr. typy použitých internetových prehliadačov, použité internetové vyhľadávače alebo webové stránky, z ktorých je používateľ napojení na internetovú stránku, pričom tieto informácie sú využívané pre súhrnné štatistiky. Cookies a iné technológie môžu slúžiť na uchovanie informácií, ktoré používateľ predtým zadal. Väčšina prehliadačov umožňuje riadiť spracovanie cookies vrátane toho, či budú prijaté a ako sa majú odstrániť. Internetová stránka nesleduje použitie internetovej stránky jednotlivcami a ani detaily o jednotlivých návštevách. Všetky použité technológie sú použité v rámci snahy o zlepšenie kvality internetovej stránky a stále je braný zreteľ na súkromie každého používateľa. Väčšina prehliadačov umožňuje riadiť spracovanie cookies vrátane toho, či budú prijaté a ako sa majú odstrániť a zároveň nastaviť tak, aby používateľa pri prijatí cookie upozornili, prípadne môže používateľ používanie cookies v prehľadávači úplne zakázať.

Používateľ si môže dobrovoľne vybrať, či osobné informácie prevádzkovateľovi poskytne, alebo nie. Ak sa rozhodne neposkytnúť požadované osobné informácie, stále bude mať možnosť navštíviť túto internetovú stránku prevádzkovateľa, k niektorým možnostiam, ponukám a službám, ktoré vyžadujú vzájomnú komunikáciu, však nemusí mať prístup. Používaním internetovej stránky používateľ súhlasí s podmienkami pravidiel pre ochranu súkromia prevádzkovateľa a so spracovaním osobných údajov prevádzovateľom na uvedené účely. V prípade zmien pravidiel pre ochranu súkromia sa bude prevádzkovateľ snažiť informovať tak, že zmeny zverejní na tejto internetovej stránke dostatočne včas.

 

Aké máte práva?

Právo na prístup: 
Máte právo kedykoľvek požiadať o informácie o tom, aké osobné údaje o vás uchovávame. Môžete sa skontaktovať s https://www.tetuska.sk/, a prostredníctvom emailu dostanete svoje osobné údaje.

Právo na prenosnosť:
Vždy, keď Tetuska.sk.sk spracúva vaše osobné údaje pomocou automatických prostriedkov na základe vášho súhlasu alebo na základe dohody, máte právo dostať kópiu svojich údajov v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľom formáte, ktorý poskytneme vám alebo inej strane. Zahŕňa to len osobné údaje, ktoré ste nám poskytli.

Právo na vymazanie:
Máte právo na vymazanie akýchkoľvek osobných údajov, ktoré spracúva Tetuska.sk.sk, kedykoľvek okrem týchto situácií:

  - máte nevybavenú záležitosť so zákazníckym servisom,
  - máte otvorenú objednávku, ktoré ešte nebola odoslaná alebo bola odoslaná len jej časť,
  - máte nevyrovnaný dlh u Tetuska.sk.sk bez ohľadu na spôsob platby,
  - ak existuje podozrenie, že ste v priebehu posledných štyroch rokov zneužili naše služby, alebo sa potvrdilo takéto podozrenie,
  - váš dlh bol v priebehu posledných troch rokov predaný tretej strane alebo v priebehu jedného roka v prípade zosnulých zákazníkov,
  - vaša žiadosť o úver bola zamietnutá v priebehu posledných troch mesiacov,
  - ak ste vykonali nejaký nákup, vaše osobné údaje v súvislosti s vašou transakciou uchovávame na základe účtovných predpisov.

Vaše právo namietať voči spracovaniu na základe oprávneného záujmu:

Dotknutá osoba má právo namietať spracúvanie jej osobných údajov z dôvodu týkajúceho sa jej konkrétnej situácie. Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku.
Máte právo namietať voči spracovaniu svojich osobných údajov, ktoré je založené na oprávnenom záujme Tetuska.sk.sk.
Tetuska.sk.sk nebude pokračovať v spracúvaní osobných údajov s výnimkou prípadu, keď vieme preukázať oprávnený dôvod na spracovanie, ktorý prevažuje nad vaším záujmom a právami, alebo z dôvodu právnych nárokov.

Vaše právo namietať voči priamemu marketingu:
Máte právo namietať voči priamemu marketingu vrátane profilovacej analýzy vykonanej na účely priameho marketingu.

Právo na obmedzenie spracúvania:
Zákon o ochrane osobných údajov taxatívne stanovuje prípady, kedy je prevádzkovateľ povinný rešpektovať právo dotknutej osoby a obmedziť spracúvanie jej osobných údajov na základe toho, že dotknutá osoba uplatnila právo podľa čl. 18 Nariadenia. 

Ako môžete uplatňovať svoje práva?

Čl. 13 všeobecného nariadenia o ochrane údajov ustanovuje tzv. informačnú povinnosť a určuje informácie, ktoré sa majú poskytovať pri získavaní osobných údajov od dotknutej osoby.
Ochranu údajov berieme veľmi vážne, preto sme vyhradili personál zákazníckeho servisu, ktorý vybaví vaše požiadavky týkajúce sa vašich práv uvedených vyššie. Môžete sa s ním skontaktovať elektronicky cez kontaktný formulár

 

Zodpovedná osoba:

Určenie, postavenie a úlohy zodpovednej osoby sú prioritne upravené v čl. 37 a nasl. GDPR a v § 44 až § 46 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.
Vymenovali sme zodpovednú osobu na zabezpečenie toho, aby sme vaše osobné údaje stále spracúvali otvoreným, správnym a zákonným spôsobom. S našou zodpovednou osobou sa môžete skontaktovať cez kontaktný formulár

 

Sprostredkovateľská zmluva:

Za sprostredkovateľa sa na účely ochrany osobných údajov považuje každý, kto spracúva osobné údaje v mene prevádzkovateľa. Ak sa má spracúvanie osobných údajov uskutočniť v mene prevádzkovateľa, prevádzkovateľ môže poveriť len sprostredkovateľa, ktorý poskytuje dostatočné záruky na prijatie primeraných technických a organizačných opatrení tak, aby spracúvanie osobných údajov spĺňalo požiadavky tohto zákona a aby sa zabezpečila ochrana práv dotknutej osoby. Na poverenie sprostredkovateľa spracúvaním osobných údajov podľa prvej vety sa súhlas dotknutej osoby nevyžaduje.

Ubezpečujeme Vás, že Vaše osobné údaje budú spracúvané v nevyhnutnom rozsahu, bezpečne a profesionálne, a že nedôjde k ich úniku ani inému zneužitiu. V žiadnom prípade ich neposkytneme tretím osobám, okrem tých, ktoré participujú na dodaní objednanej služby.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

Príjemcovia osobných údajov sú osoby:

 - podieľajúci sa na dodaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
 - zabezpečujúcich služby prevádzkovania e-shopu a inej služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
 - zabezpečujúcich účtovnícke služby,
 - zabezpečujúcich marketingové služby.

Prevádzkovateľ nemá v úmysle poskytnúť osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.


Vykonávané služby, zabezpečujúce marketingové a podporné služby

Google Analytics - zaznamenáva cookie a použitie webu

 

Postup spracúvania osobných údajov:

1.    Predávajúci spracúva osobné údaje spotrebiteľa na plnenie svojich záväzkov voči spotrebiteľovi, a to najmä pri vystavení faktúry, kontaktovaní spotrebiteľa v súvislosti s vybavovaním jeho objednávky, dodaní služieb a zasielania reklamných správ alebo SMS v prípade jeho súhlasu s ich zasielaním. Predávajúci ďalej spracúva osobné údaje v prospech spotrebiteľa za účelom vedenia histórie jeho objednávok a zvýšenia komfortu jeho ďalších nákupov prostredníctvom automatického predvyplnenia objednávkového formuláru. Predávajúci zodpovedá za to, že osobné údaje spotrebiteľa nebudú použité na iné účely, najmä nebudú sprístupnené tretím osobám okrem rozsahu potrebného na dodanie služieb, respektíve reklamných správ, ak si ich spotrebiteľ vyžiadal podľa odseku.
2.    Predávajúci spracúva osobné údaje spotrebiteľa v rozsahu: krstné meno, priezvisko, e-mailová adresa, fakturačná adresa, adresa dodania, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ, kontaktné telefónne číslo, IP adresa, cookies.
3.    V prípade, že si spotrebiteľ pri registrácii vyžiada zasielanie aktuálnych informácií o ponuke predávajúceho označením príslušného poľa, ich poskytovanie sa uskutoční zasielaním na emailovú adresu uvedenú spotrebiteľom. O zrušenie tejto služby môže spotrebiteľ požiadať elektronicky cez kontaktný formulár, Odosielanie je realizované na technických prostriedkoch spoločnosti BEECODE s.r.o., ktorej sú za týmto účelom poskytované osobné údaje v rozsahu emailová adresa, meno, priezvisko, mesto, PSČ, tel. číslo, IP adresa, cookies.
4.    Spotrebiteľ potvrdením príslušného poľa pred odoslaním objednávky zároveň udeľuje súhlas na spracovanie svojich osobných údajov v rozsahu podľa týchto OP. Spotrebiteľ udeľuje predávajúcemu tento súhlas do odvolania.
5.    Spotrebiteľ môže požiadať o zmenu, alebo výmaz svojich osobných údajov písomne elektronicky cez kontaktný formulár, Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu spotrebiteľom predávajúcemu a údaje budú následne vymazané. V prípade, že v účtovnom systéme boli zaevidované daňové doklady, ktorých evidencia vyžaduje evidenciu osobných údajov (faktúra), takéto údaje nie je možné vymazať z dôvodu ich zákonne požadovanej archivácie.

7.    Táto webová stránka dovoľuje prihlásenie užívateľa pomocou Google alebo Facebook účtu. Za týmto účelom z daného účtu po udelení súhlasu užívateľa ďalej spracúvame nasledovné údaje: jedinečný identifikátor užívateľa v danej službe, e-mail adresu užívateľa, meno a priezvisko užívateľa. Takto získané údaje sú použité výhradne na vytvorenie používateľského účtu a sú spracúvané v súlade s vyššie opísanými pravidlami na ochranu osobných údajov. 8.    Ďalšie informácie priebehu ukladania Vašich údajov nájdete v našich obchodných podmienkach.